Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Welkom in ons Experience Center

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten, zien en aanraken. In ons Experience Center in Duiven staan onze adviseurs voor u klaar. Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG kookapparatuur.

 

Welke vragen kan ik stellen?

U kunt alles vragen over onze keukenapparatuur. Twijfelt u misschien over de keuze voor een gaskookplaat of inductie? Bent u benieuwd naar de nieuwste designs? Onze adviseuses geven u graag een advies op maat.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Is een bezoek aan ons Experience Center niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseuses staan ook voor u klaar door middel van Advies op Afstand. Wij helpen u graag telefonisch, via WhatsApp maar ook door middel van videobellen. Op deze manier kunt u toch het desgewenste apparaat bekijken en kunnen wij u alle ins- en outs vertellen én laten zien.

Maak een afspraak op afstand

Ervaringen van bezoekers

Wij zijn trots op onze producten en ons Experience Center. Daarom laten we u graag de ervaringen van andere klanten lezen. Heeft u zelf een bezoek gebracht aan onze Experience Center ? Vergeet niet om een beoordeling achter te laten.

Experience Center | ATAG | atag-nl