Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ovens

Een complete uitrusting

ATAG ovens

Een krachtige combi oven is onmisbaar voor de veelzijdige en praktische thuiskok. De ene dag bak je een heerlijke, Italiaanse lasagne; de volgende dag warm je de restjes op met de magnetronfunctie. Liever iets gezonds? Met onze stoomovens bereid je verschillende gerechten tegelijkertijd én behoud je de structuur en voedingswaarde.

Elke techniek z’n voordelen

De optimale oven voor elke kok

De multifunctionele oven

Taarten, pizza’s en meringues vragen om een oven met onderwarmte. Een mooie gratin kan niet zonder grill, en voor een goudkleurige bladerdeegkorst schakelt u bovenwarmte in. Allemaal functies van een traditionele oven, terwijl u op z’n tijd ook de intense kracht van een heteluchtoven wilt gebruiken. Dat kan - in één en dezelfde oven.

Bekijk alle multifunctionele ovens

De stoomoven

Bij stomen op lage druk blijven de structuur en de vitaminen in uw gerecht behouden. U kunt verschillende gerechten tegelijk bereiden zonder smaakoverdracht. De natuurlijke smaak van groenten en vis zorgt er bovendien voor dat u minder zout zult gebruiken. Dat maakt een stoomoven een gezonde en smakelijke keus.

Bekijk alle stoomovens

De combi-stoomoven

Stomen is niet voor niets geliefd bij topchefs en hobbykoks: gerechten houden structuur, smaak en knapperigheid, zonder het risico dat iets té gaar wordt. Door de combinatie van stoom met ovenwarmte blijft ieder gerecht mals en is uitdrogen onmogelijk. Zo wordt uw vlees boterzacht, sappig van binnen en knapperig van buiten.

Bekijk de combi-stoomovens

De magnetron

Amper weg te denken in het dagelijks leven: de magnetron is uw moderne kookhulp. Gebruik hem om even iets op de warmen, snel aardappelen te koken of iets te ontdooien. Onze (inbouw)magnetrons hebben efficiënte en gebruiksvriendelijke automatische programma’s voor ontdooien, koken en bakken.

Bekijk alle magnetrons

De combi-magnetron

Onze combi-magnetron heeft verschillende functies. Gebruik hem als magnetron met maximum vermogen van 900 W, als heteluchtoven, als grill en met gecombineerde functies. De binnenruimte heeft draaiplateau van 36 cm en er zijn twee inschuifniveaus, wat hem een snelle alleskunner maakt.

Bekijk de combi-magnetrons

Multifunctionele lades

De bijbehorende lades zijn optimaal uitgelijnd met onze ovens en sluiten natuurlijk ook qua design perfect aan. Zo ontstaat er een mooi gesloten geheel. De lades zijn er als accessoirelade of als multifunctionele warmhoudlade, waarmee je borden en gerechten kunt verwarmen, ontdooien en zelfs langzaam kunt garen (slowcook functie).

Bekijk de lades

Ovens | Atag | root | atag-nl