Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling


‘ATAG We love to cook’ is een slogan die we letterlijk nemen. Indien u 5 apparaten van ATAG heeft gekocht, vinden wij het daarom wel logisch dat we u ook een kookworkshop aanbieden. Hiermee leert u ATAG producten beter kennen en krijgt u tegelijkertijd een leuke kookervaring.

Een ervaring die u naar huis kunt meenemen en die U wellicht ook weer doorgeeft aan uw vrienden en kennissen. Zo hopen we dat meer mensen van goed koken gaan houden.

Hoe werkt het
Indien u 5 apparaten van ATAG heeft aangeschaft kunt u zich binnen een maand na aankoop opgeven voor een kookworkshop. De workshops voor maximaal 2 personen worden gegeven op meerdere locaties in het land bij de Kookfabriek. Het is ook mogelijk om een Masterclass stomen te volgen in het Experience Center van ATAG in Duiven. Er geldt wel op = op.

Kookworkshop ‘Kookrestaurant’ bij de Kookfabriek
Tijdens deze avond bereidt u zelf, onder leiding van culinair coaches, een gastronomisch 3-gangen Top Chefs menu. Voor meer informatie, de beschikbare tijden en locaties bij de Kookfabriek kan u terecht op de website van de Kookfabriek. Deze workshop is geldig voor maximaal 2 personen.

Reserveren
Om te reserveren bij de kookfabriek heeft u een uniek serienummer nodig. Dit nummer is te vinden op de cadeaucard die u heeft ontvangen. Indien u geen cadeaucard heeft ontvangen kunt u contact met ons opnemen via marketing@atagbenelux.com o.v.v. gratis kookworkshop. Let op dat u bij deze aanvraag uw bewijs van aankoop meestuurt.

Masterclass stomen in het Experience Center Duiven
Tijdens deze masterclass komen verschillende kooktechnieken aan bod en krijgt u uitleg over (het gebruik van) de oven. Onder begeleiding van onze chef-kok Tim gaat u een 3-gangenmenu bereiden waardoor u de fijne kneepjes van het stomen leert. Tot slot krijgt u uitleg oven het schoonmaken van de oven, om zo de kwaliteit van gerechten en de oven te kunnen waarborgen. U gaat gegarandeerd naar huis met een flinke dosis inspiratie en alle essentiële kennis over uw apparaat!

Reserveren
Via de pagina met onze workshops en masterclasses reserveert u een plek op één van de beschikbare data. Geef bij uw reservering aan dat het om actie ‘gratis kookworkshop’ gaat. Wij vragen u vervolgens uw bewijs van aankoop toe te sturen.

De masterclass is geldig voor 1 persoon. Wilt u met meerdere personen komen? Dat is mogelijk tegen betaling. Via onze webshop kunt u hiervoor een cadeaubon aanschaffen. Let op: iedere deelnemer dient zich individueel aan te melden.

Voorwaarden
Deze actie is geldig van 1 januari 2021 t/m 31 december 2021 Er geldt op = op.

Acties | ATAG | atag-nl