Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Laat u inspireren
in ons Experience Center

Kom eens langs!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten, zien en aanraken. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor uw keuken ontwikkeld hebben. In het ATAG Experience Center in Duiven staan onze adviseurs voor u klaar. Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG kookapparatuur.

Het ATAG Experience Center vindt u vlak langs de A12, nabij knooppunt Velperbroek. Het adres is Impact 83, 6921 RZ in Duiven.

Let op: honden mogen het gebouw niet in.

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan het Experience Center hebben ervaren.

Openingstijden

Het ATAG Experience Center is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wilt u zeker weten dat één van onze adviseurs speciaal voor u klaar staat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Op zaterdag is dit niet mogelijk.

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 - 882 1100.

Het Experience Center is gesloten op Koningsdag, 2e Paasdag, Hemelvaart en 2e Pinksterdag.

Let op! Op maandag 8 april is het Experience Center gesloten. Op 28 mei is het Experience Center tot 13.00 uur gesloten.

Maak direct een afspraak

Kookdemonstraties

In de even weken op zaterdag leggen we u extra in de watten. Dan kunt u namelijk genieten van kookdemonstraties. Tijdens verschillende sessies leert onze chef-kok u alles over het ATAG assortiment met extra aandacht voor onze unieke Fusion Volcano wokbrander, onze inductiekookplaten en onze combi-stoomovens.

Sessie 1: 10:00 – 12:00 uur
Sessie 2: 13:00 – 15:00 uur


Uiteraard kunt u tussendoor proeven van de gerechtjes die hij gemaakt heeft. Aanmelden is niet nodig.

* In de maanden augustus en september vinden er geen kookdemonstraties plaats.

Experience center | ATAG | atag-nl